Altijd de laagste prijsgarantie!

28 artikelen  

Verwijder alle


De mooiste Rigid Click PVC vloeren van JAB

De PVC-vloeren van het merk JAB zijn van uitstekende kwaliteit. Deze vloer is al verkrijgbaar vanaf €47,95 per m2. Met deze JAB Rigid Click PVC vloeren creëert u een eigentijds interieur. De reliëfstructuur en de veelzijdige designs zorgen voor een unieke en karaktervolle uitstraling van deze kwaliteitsvloer. De vloeren in de JAB Rigid Click PVC collectie zijn modern en tijdloos. De vloer heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk te leggen.

JAB Rigid Click pvc: eenvoudig te leggen

De Rigid Click collectie voldoet aan de nieuwste click-plus klikgeneratie. Met een solide kern, de geïntegreerde geluiddempende ondervloer, en de eenvoudige kliktechniek is het leggen van deze vloer een fluitje van een cent. Daarnaast heeft u jarenlang plezier van deze vloer door het gebruik van duurzame materialen. Heeft u snel last van geluidsoverlast? Met deze geluiddempende Rigid Click pvc vloer van JAB heeft u geen last meer van geluidshinder.

Rigid Click PVC van JAB: premiumklasse kwaliteit

Het familiebedrijf JAB staat voor stijlvol en sfeervol wonen. Sinds het ontstaan van dit bedrijf, in 1946, staan de collecties bekend om hun verscheidenheid van ontwerpen, kleuren en stijlen. Gaat u voor een mooie eikenhouten pvc-vloer, of kiest u voor een JAB Rigid Click PVC vloer met een natuursteen look? De vloeren zijn bijna niet van echt hout en echt natuursteen te onderscheiden. De vloeren geven uw woning gegarandeerd een luxe uitstraling waar u jarenlang plezier van heeft

Hoge kwaliteit Rigid Click PVC-vloeren van JAB

De Rigid Click PVC-vloeren van JAB hebben een fabrieksgarantie van 20 jaar, zodat u bij een fabrieksfout nog jarenlang garantie hebt. De Rigid Click PVC vloeren hebben een slijtageslaag van 0.55, wat de vloer geschikt maakt voor redelijk tot zwaar huishoudelijk gebruik.

De mooiste Rigid Click PVC vloeren van JAB vindt u bij Luxury Floors

De volledige Rigid Click PVC collectie van JAB vindt u bij Luxury Floors. Bij ons vindt u altijd de beste vloeren voor de laagste prijs. Vraag gauw een offerte aan en profiteer van onze keiharde laagste prijsgarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen