Gerflor Rigid vloeren kopen bij Luxury Floors

14 artikelen  

Verwijder alle
Voordelen van Gerflor Rigid vloeren

De Rigid vloeren van Gerflor bieden enorm veel voordelen. Zo zijn de vloeren erg duurzaam en geschikt voor verschillende soorten ruimtes. De vloer is dankzij zijn hoge slijtklasse en stabiele constructie, duurzaam en stevig. Niet alleen zijn de vloeren van Gerflor slip verminderend maar ook brandwerend. Dit maakt de vloer betrouwbaar en veilig.

Rigid PVC vloeren van hoge kwaliteit

Met een Rigid vloer van het merk Gerflor haalt u echte kwaliteit in huis. Zo loopt Gerflor een flink stuk voor op het gebied van ecologische verantwoording. Ze leveren ecologisch hoge kwaliteit producten. Dit kom doordat Gerflor géén zware metalen of formaldehyde in hun producten gebruikt. Daarbij zijn de vloeren van Gerflor ook nog eens 100% recyclebaar. Koopt u dus een Gerflor vloer, dan haalt u kwaliteit in huis. Als het ons ligt, is dat nooit een verkeerde keus!

Gerflor Rigid vloer leggen

Het leggen van een Gerflor vloer is net zoals al onze andere PVC vloeren erg gemakkelijk dankzij onze clickverbinding. Het leggen van deze vloer is dus zo geregeld! Toch hulp nodig? We helpen u graag. Voor click PVC vloeren geldt overigens dat de vloer vlak, hard, droog, stabiel, scheur-, stof- en vet vrij moet zijn.

Onderhouden van een Gerflor vloer

Het onderhouden van een Gerflor Rigid vloer is geen lastige opgave, echter dient het wel op tijd gedaan te worden. Op deze manier waarborgt u de levensduur van de Gerflor vloer. Ook raden wij aan om stof en zand regelmatig van de vloer te verwijderen.

Bestel nu uw Gerflor Rigid vloer

Met een Gerflor Rigid vloer haalt u kwaliteit in huis. Ook kwaliteit in huis halen? Neem dan zeker eens een kijkje in ons assortiment aan Gerflor vloeren. Bij ons vindt u al een echte Gerflor vloer vanaf € 29,95 per m2 en heeft u keuze uit 89 verschillende soorten Gerflor vloeren!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen