Douwes Dekker vloer kopen bij Luxury Floors

30 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van Rigid Klick PVC van Douwes Dekker

De vloeren van Rigid Click PVC behoren tot één van de hipste trends op vloerengebied en zijn dan ook razend populair. Een Rigid vloer is een geavanceerde variant van het PVC hoe we het kennen. Met Rigid haalt u dus echte kwaliteit in huis. Douwes Dekker is één van de grootste vloerenproducenten en kan natuurlijk niet achterblijven. Zo verkoopt Douwes Dekker ook hun eigen Rigid Click PVC vloeren van hoge kwaliteit. De voordelen van een Douwes Dekker Rigid Click PVC vloer ligt hem voornamelijk in de kwaliteit, het gebruiksgemak en de duurzaamheid van de vloer.

Wat kost Douwes Dekker Rigid?

Kwaliteit heeft nou eenmaal zijn prijskaartje. Bent u dus op zoek naar een PVC vloer van hoge kwaliteit? Dan is de Douwes Dekker Rigid Click PVC precies wat u zoekt. Met deze vloer haalt u echte kwaliteit in huis. In combinatie met de scherpste prijzen van Luxury Floors heeft u dus een vloer van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs. Bij ons heeft u namelijk al een echte Rigid Click PVC vloer van Douwes Dekker vanaf € 36,95 per m2!

Douwes Dekker Rigid vloer leggen

De vloeren van Douwes Dekker beschikken allemaal over een erg gemakkelijke clickverbinding. Hiermee zijn de vloeren van Douwes Dekker erg gemakkelijk te leggen. Voor click PVC vloeren geldt dat de vloer vlak, hard, droog, stabiel, scheur-, stof- en vet vrij moet zijn.

Rigid PVC vloer onderhouden

Een Rigid PVC vloer onderhouden is gelukkig niet lastig, maar wel noodzakelijk! Als u op de juiste manier met een PVC vloer omgaat, kunt u nog jaren genieten van deze prachtige vloer! Om de vloer zo schoon en mooi mogelijk te houden geven wij u een aantal tips:

  • Plaats een goede deurmat bij uw voordeur tegen inloop van vocht en vuil.
  • Plaats viltjes onder uw meubilair en verschuif geen zware meubelen.
  • Plaats zachte wieltjes onder uw bureaustoel.
  • Dweil gemorste vloeistof zo snel mogelijk op.

Douwes Dekker PVC vloer kopen?

Geïnteresseerd in de Rigid vloeren van Douwes Dekker? Neem snel een kijkje in ons assortiment en laat u verassen door onze 35 prachtige Douwes Dekker vloeren!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen