165 artikelen  

Verwijder alle


Waarom een COREtec Rigid vloer?

Luxurt Floors is een officiele dealer van COREtec vloeren, maar waarom zou u moeten kiezen voor een COREtec vloer? De vloeren van dit merk zijn geschikt voor elke stijl en zijn gemaakt voor gemak. Daarbij zijn de vloeren van COREtec ook nog eens geluiddempend. Met een vloer van COREtec haalt u zekerheid in huis.

Wat kost COREtec Rigid?

Wij van Luxury Floors maken kwaliteit graag betaalbaar, wij hanteren dan ook niet voor niets de laagste prijsgarantie! Bij ons vindt u al een echte COREtec Rigid vloer vanaf € 42,95 per m2. Daarbij is ons assortiment aan vloeren van dit merk enorm uitgebreid. Zo heeft u de keuze uit meer dan 100 verschillende soorten COREtec Rigid vloeren! Op deze manier vindt u altijd de vloer die bij u past!

COREtec Rigid vloeren leggen

Het leggen van COREtec vloeren wordt enorm makkelijk gemaakt dankzij de gebruiksvriendelijke clickverbindingen. Voor click PVC vloeren geldt dat de vloer vlak, hard, droog, stabiel, scheur-, stof- en vet vrij moet zijn

Onderhouden COREtec vloeren

Om de levensduur van de COREtec vloeren zo lang mogelijk te verlengen is het noodzakelijk om de vloeren goed te onderhouden. Gelukkig zijn de vloeren van COREtec erg onderhoudsarm, echter dienen de vloeren wel eens in de zoveel tijd schoongemaakt te worden. Wij raden ook aan om de vloer vrij te houden van zand en stof, op deze manier houdt u de vloer in goede staat.

COREtec Rigid kopen bij Luxury Floors

Bent u nou geïnteresseerd in de vloeren van COREtec? Begrijpelijk! Neem snel een kijkje tussen de 101 verschillende soorten COREtec Rigid vloeren en laat u verassen door de kwaliteit en de scherpe prijzen. Koop uw COREtec vloer nu bij Luxury Floors!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen