59 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiest u voor Budget Line?

De prijs van de Budget Line vloeren maakt deze soort vloer natuurlijk erg aantrekkelijk. Voor deze prijs krijgt u een stabiele vloer met een natuurgetrouw houtlook design met voelbare houtnerfstructuur. Deze vloeren zijn afgewerkt met een matte toplaag waardoor ze niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer.

Waaruit bestaan de Budget Line Rigid PVC vloeren?

Budget Line is een Rigid klik pvc-vloer die bestaat uit een steen polymeer composiet (SPC). De SPC-drager in deze pvc-vloer zorgt ervoor dat deze vloer zeer stabiel ligt en dat temperatuurschommelingen makkelijker overbrugt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat deze vloeren probleemloos overal toe te passen zijn, zelfs in badkamers en serres.

Een Budget Line Rigid PVC vloer leggen

Net als onze andere Rigid PVC vloeren is die van Budget Line ook makkelijk te leggen. Door het kliksysteem klikt u de planken snel en eenvoudig aan elkaar vast. Kijkt u toch op tegen het leggen van de vloer, dan komen wij deze voor u leggen.

Benodigdheden om een Budget Line Rigid PVC vloer te leggen

Voor het leggen van een Rigid PVC vloer is het belangrijk dat de ondergrond vlak, hard, droog en stabiel is. De vloer moet ook scheur-, stof- en vetvrij zijn voordat u begint met leggen. Maak gebruik van een laminaatsnijder om de pvc-planken op maat te snijden. Een legset bevat alles wat u nodig heeft om de planken schadevrij met elkaar te verbinden.

Toebehoren voor Budget Line vloeren

Om uw nieuwe vloer helemaal compleet te maken heeft u een ondervloer en plinten nodig. De ondervloer zorgt voor en stabiele ondergrond en extra isolatie. De verschillende soorten plinten zorgen voor een nette afwerking van de vloer. Komt de vloer in een gang te liggen, dan raden wij aan om een deurmat set te leggen, deze zorgt voor een elegante afwerking voor een deurmat.

Onderhoud van een Budget Line PVC vloer

Het onderhouden van Budget Line pvc-vloeren is geen lastige opgave. Stofzuig de vloer regelmatig en neem deze af met een geschikt reinigingsmiddel.

Bestel uw nieuwe Budget Line PVC vloer bij Luxury Floors

Luxury Floors biedt de laagste prijsgarantie. Vindt u de vloer ergens anders goedkoper? Dan krijgt u de vloer van ons helemaal gratis. Bekijk de actievoorwaarden. U kunt bij ons online een offerte opvragen of kom langs in onze showroom om de Budget Line Rigid PVC vloeren te bekijken.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen