17 artikelen  

Verwijder alleDe voordelen van een Belakos PVC vloer

Met de vloeren van Belakos bent u ervan verzekerd van een PVC vloer met de nieuwste kleuren en ontwerpen. De vloeren zijn geschikt voor ieder type woonstijl en hebben een luxueuze uitstraling. Daarbij zijn de vloeren ook erg onderhoudsvriendelijk. Met meer dan 56 jaar kennis en ervaring met de verschillende vloeren die zij aanbieden zet Belakos zich in voor kwaliteit en een uitgebreid assortiment.

Een PVC vloer met de uitstraling van echt hout

Wanneer u wel wilt genieten van de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer, maar uw tijd wilt besparen op het onderhoud ervan dan is een PVC vloer van Belakos de geschikte keuze voor u. De vloeren van Belakos zijn niet te onderscheiden van echte houten vloeren en hebben een erg realistisch en natuurlijk uiterlijk. Het unieke houtpatroon in de planken maken het een goede vervanger voor een echte houten vloer.

Onderhoud van een Belakos PVC vloer

De PVC vloeren van Belakos zijn eenvoudig schoon te houden en makkelijk in onderhoud. De toplaag op de vloer zorgt ervoor dat deze watervast zijn en goed bestand zijn tegen slijtage. Daarnaast zijn de PVC vloeren van Belakos ook nog eens vuilafstotend. Met een vloer van Belakos profiteert u van een PVC vloer met lange levensduur waar u weinig omkijken naar heeft.

Belakos vloer kopen bij Luxury Floors

Bent u op zoek naar een vloer met de uitstraling van een echte houten vloer? Ontdek dan nu het assortiment Belakos PVC vloeren bij Luxury Floors. Bij ons profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie met vloeren die aansluiten op verschillende type woonstijlen en kunt u gebruik maken van onze legservice. In onze showroom in Kampen vindt u een ruim aanbod in zowel PVC vloeren als laminaat, keramische tegels en nog veel meer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen