Altijd de laagste prijsgarantie!

16 artikelen  

Verwijder alle


De grootste collectie Balterio Rigid click pvc-vloeren

Het merk Balterio is van Belgische komaf en staat bekend om zijn constante productontwikkeling en innovatie. Zodoende zijn de Balterio Rigid Click PVC collecties ook keer op keer weer een succes. Met zijn hoge kwaliteit en de slijtvaste toplaag stelt deze Rigid Click PVC collectie van Balterio u nooit teleur.

Waterafstotend, krasbestendig en slijtvaste vloeren van Balterio

De Balterio Rigid Click PVC collectie heeft zijn succes mede te danken aan zijn waterafstotende functie en de supersterke bescherming tegen krassen en stoten. Zo is deze pvc-vloer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Verder zijn op de Balterio Rigid Click pvc-vloer de nieuwste technieken toegepast. Het pvc is opgebouwd uit meerdere lagen. Op die manier zijn kracht en comfort perfect gecombineerd. Met een Balterio Rigid Click pvc-vloer heeft u een vloer die voldoet aan de laatste trend en die helemaal van nu is!

De Rigid Click PVC-vloer: extreem sterk en onverwoestbaar

Deze Rigid Click uitvoering van Balterio heeft zijn kracht te danken aan de Composiet tussenlaag die de kern van het PVC vormt. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer zelfs geschikt is voor renovatie projecten. Verder is het PVC voorzien van een flexibele laag die comfort en geluidsdemping garandeert. Is uw oog al gevallen op de mooie designs? De PVC-vloeren uit de Balterio Rigid Click collectie zijn geprint in hoge resolutie, waardoor de vloeren bijna niet van echte houten vloeren of natuurstenen tegels te onderscheiden zijn!

Breed assortiment aan Balterio Rigid Click PVC-vloeren

Bij Luxury Floors vindt u de mooiste Balterio Rigid Click vloeren, voor de beste prijs! Kies uw favoriete goedkope pvc-vloer uit de ruime collectie van Balterio Rigid Click! Er zal altijd een passende vloer voor u tussen zitten. Gaat u voor een donkere eiken vloer, een lichte eiken vloer of kiest u toch liever een pvc-vloer in een kalksteen, maansteen of blauwsteen look? Bij Luxury Floors vindt u het allemaal en dat altijd voor de laagste prijs.

De voordelen van een Balterio Rigid Click PVC-vloer

Kiest u voor deze duurzame, goedkope Balterio vloer uit de Rigid Click PVC collectie, dan profiteert u van de vele voordelen. Deze Rigid click PVC-vloeren van Balterio zijn namelijk geschikt voor vloerverwarming, zijn geluidsisolerend en hebben een anti-allergene PU-coating voor een langere houdbaarheid en een betere hygiëne.

Laagste prijsgarantie bij Balterio Rigid Click pvc

Ziet u uw gewenste Balterio Rigid Click PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Bij Luxury Floors zit u altijd goed als u op zoek bent naar een goede, goedkope en duurzame Balterio Rigid Click pvc-vloer! Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Een Balterio Rigid Click PVC-vloer kopen? Neem nu contact op

Geïnteresseerd in een Balterio Rigid Click PVC-vloer? Neem nu contact op en onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen