Altijd de laagste prijsgarantie!

De Quick-Step Balance Rigid Click Plus koopt u het voordeligst bij Luxury Floors

22 artikelen  

Verwijder alle
Wat is kenmerkend voor de Balance Rigid Click Plus?

De Balance serie in de uitvoering klik PVC heeft een matte afwerking. De vloer is onderhoudsvrij, waardoor u tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. De 19 cm PVC-stroken zorgen voor extra stabiliteit in uw woning en zijn daarom uiterst geschikt voor spelende kinderen en/of rondrennende huisdieren. Doordat de vloeren eenvoudig te leggen zijn, hoeft u geen vloerenlegger te zijn om deze vloer een mooi plekje te geven in uw woning. Toch liever gebruikmaken van onze professionele vloerenlegservice? Geen probleem, we doen het graag voor u!

Is de Balance Rigid Click Plus serie geschikt voor vloerverwarming?

Vloerverwarming is een populaire bron van verwarmen. De vorm van verwarming wordt volledig in de vloer ingebouwd. De PVC-vloer wordt over de verwarmingsbuizen geplaatst. Om die reden is het van belang dat u een vloer kiest die geschikt is voor deze vorm van verwarmen. Uw veiligheid staat immers bovenaan. Gelukkig hebben wij goed nieuws. De Balance Rigid Click Plus is door zijn lage thermische weerstand zeer geschikt voor vloerverwarming.

Vochtige ruimtes? Geen probleem voor de Balance Rigid Click Plus vloeren

Een praktisch en mooi interieur begint bij een goede basis. Het kiezen van de juiste vloer is daarom minstens zo belangrijk als het kleurenpalet op de muur. Misschien zelfs nog wel belangrijker.

Dit geldt voor elke ruimte in uw woning of kantoor. Om die reden is de Balance Rigid Click Plus serie ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De planken zijn 100% waterbestendig. Daarnaast zijn de stroken ook bestand tegen zonlicht en wisselingen in temperatuur.

Verschil tussen Balance Rigid Click Plus en Balance Rigid Click

De gehele Rigid serie van Quick-Step kenmerkt zich door de superieure kwaliteit. Dit ziet u goed terug in zowel de Balance Rigid Click als de Balance Rigid Click Plus vloerenserie. De Plus serie bevindt zich in kwaliteitsklasse 33 (AC5) en biedt u daardoor net dat stukje extra kwaliteit ten opzichte van de standaard Rigid Click (AC4 Klasse 32). Om die reden krijgt u van ons zelfs 25 jaar fabrieksgarantie op de Plus serie!

Laat u inspireren door de natuurlijke tinten van de Balance Rigid Click Plus serie en bestel gemakkelijk en snel online bij Luxury Floors.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen