Altijd de laagste prijsgarantie!

Balance Rigid Clickvloer bij Luxury Floors

22 artikelen  

Verwijder alle
Kenmerken van Balance Rigid Click

Deze geavanceerde PVC serie combineert alle goede eigenschappen van vinyl met het gemak van een clickvloer. De Rigid vloeren bestaan standaard uit stroken van 5 mm dik, 19 cm breed en 125,1 cm lang. Een pak bevat 2,14 vierkante meter. De vloerenserie kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke tinten en is eenvoudig te leggen. Naast bovengenoemde voordelen, is de belangrijkste eigenschap nog niet genoemd. De Balance Rigid Click serie kenmerkt zich namelijk bovenal door zijn superieure kwaliteit. Deze kwaliteit is te herleiden aan het feit dat de planken veel sterker en stabieler zijn dan die van een traditionele clickvloer.

Wat is het verschil tussen de Balance Rigid Click en de Balance Rigid Click Plus serie?

Rigid staat voor topkwaliteit. Dit ziet u ook terug in de Balance Rigid Click serie. Luxury Floors biedt u daarom maar liefst 20 jaar garantie op deze vloer. Wilt u uzelf echter trakteren op een extra luxe vloer, kies dan voor de Balance Rigid Click Plus lijn. Deze vloerenlijn geeft uw woning net dat beetje extra. Daarnaast bieden wij zelfs 25 jaar garantie op deze luxueuze vloer, zodat u ervan verzekerd bent dat u nooit een miskoop begaat.

Ik heb vloerverwarming, kan dit in combinatie met Balance Rigid Click?

Vloerverwarming wordt de laatste jaren steeds populairder. Dit komt doordat dit één van de meest comfortabele manieren is om uw huis te verwarmen. Om die reden vinden wij het belangrijk dat u zowel van deze fijne manier van verwarmen gebruik kunt maken als van onze mooie, praktische vloeren. De extreem lage thermische weerstand van de Balance Rigid Click maakt dat deze vloerenserie perfect is voor vloerverwarming én vloerverkoeling.

De goedkoopste Balance Rigid Click vloer koopt u bij Luxury Floors

Luxury Floors verzekert u ervan dat deze serie van Quick-Step bij ons altijd voor de beste prijs wordt verkocht. Heeft u dezelfde vloer toch ergens anders goedkoper gezien? Dan krijgt u hem van ons cadeau! Meer informatie vindt u in de Algemene voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen