2 artikelen  

Verwijder alle
Onderhoudsarm en bestendig voor deuken en krassen

De pvc vloeren ban Rigid Core LVT zijn makkelijk te onderhouden. Door het type materiaal komen er geen vlekken op. Om de vloer schoon te houden is het dus alleen noodzakelijk om regelmatig de vloer schoon te maken met stofzuiger of wisser. Het voordeel van de vloer is dat hij dus erg bestand is tegen vlekken, deuken en krassen. De Rigid Core LVT blijft dus ten alle tijden zo goed als nieuw en is erg geschikt voor ruimtes waarin er veel gebruik wordt gemaakt van de vloer.

De waterdichtheid van de vloer zorgt ervoor dat hij geschikt is voor elke kamer

Door de extreme waterdichtheid van de Rigid Core LVT vloer is hij volledig bestand tegen vocht en water. Het voordeel van deze eigenschap is dat de vloer uitermate geschikt is voor plekken waar meer vocht is. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer of de keuken. De vloer heeft geen last van de omstandigheden in de badkamer. Hierdoor ben je niet verplicht om tegels in de badkamer te nemen.

Gemakkelijk te leggen en makkelijk mee te nemen naar een nieuwe woning

Door zijn clicktechniek is de Rigid Core LVT erg gemakkelijk te leggen. De vloer hoeft hierdoor niet aan de vloer vastgelijmd te worden, maar kan gewoon op een ondervloer liggen. Ook heb je bij het op maat maken van de vloer enkel een zaag nodig. Het voordeel van een vloer die gelegd kan worden zonder lijm is dat deze dan ook mee te nemen is naar een volgende woning. Je hebt dus na het aanschaffen van de vloer gegarandeerd jaren plezier.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen