Quick-Step Largo collectie | Luxury Floors

De Quick-Step Largo collectie ademt dankzij hun uitzonderlijke lengte van ruim 2 meter pure klasse en kwaliteit uit. Daarbij zorgt de microvoeg voor nog meer diepte in het interieur. Prachtige lang en breed laminaat met een unieke tint.

14 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Largo, een unieke laminaatvloer

De Largo collectie bevat een grote variatie in kleur wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Daarbij is ook geen enkele print dubbel wat zorgt voor een unieke uitstraling.

Er zijn in totaal 14 verschillende uitvoeringen van de Quick-Step Largo collectie te vinden in ons assortiment. Deze 14 uitvoeringen hebben elk hun eigen unieke aspecten. Houd u van lichte kleuren of heeft u toch liever een donkere tint? De collectie van Largo heeft het allemaal.

Quick-Step Largo laminaat, makkelijk én mooi

Quick-Step is altijd erg innovatief geweest op het gebied van vloeren. Ze waren bijvoorbeeld een van de eerste vloeren producenten die klik laminaat vloeren hadden. De laminaat vloeren worden tot de dag van vandaag nog steeds als een van de beste ervaren. Quick-Step laminaat is voor veel mensen de eerste keuze, en eenmaal fan blijven mensen deze vloeren kopen.

De voordelen van Quick-Step laminaat

Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Quick-Step laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit! Quick-Step laminaat maakt tevens gebruik van het unieke en wereldberoemde unicklicksysteem. Dit maakt het laminaat erg makkelijk te leggen.

Wat kost een Quick-Step Largo laminaatvloer?

Net zoals vloeren van andere merken is het laminaat een goedkopere optie dan PVC. Bij Luxury Floors heeft u al een echte Quick-Step Largo vloer vanaf €27,85 per m²! Profiteer snel van deze aanbiedingen. U zult deze vloeren nergens anders goedkoper vinden.

Koop uw Quick-Step Largo vloer met laagsteprijsgarantie bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Largo vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Ziet u uw gewenste Quick-Step vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen