Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step Pulse Rigid Click Plus vloer

25 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Pulse Rigid Click Plus bij Luxury Floors: PVC-vloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent en produceert al ruim 30 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

De voordelen van Quick-Step Pulse Rigid Click Plus PVC-vloeren

Al het PVC van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste heeft het PVC een erg mooie structuur. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne vloeren maken. Wat voor design de vloer ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Quick-Step PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC-vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

PVC-vloeren van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van rigid pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Quick-Step Pulse Rigid Click Plus vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-Step Pulse Rigid Plus vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Online Quick-Step Pulse Rigid Click Plus PVC-vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Quick-Step Pulse Rigid Click Plus vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen