26 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Pulse Click Plus bij Luxury Floors: PVC-vloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent en produceert al ruim 30 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

De voordelen van een Quick-Step Pulse Click Plus PVC-vloer bij Luxury Floors

Quick-Step PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Quick-Step PVC-vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Pulse Click Plus collectie heeft Quick-Step de focus gelegd op een aantal aspecten:

  • Makkelijk te plaatsen
  • Zeer duurzaam
  • Mooie houtstructuur
  • Zeer slijtvast

Wat kost een PVC-vloer

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al Quick-Step Pulse Click Plus PVC vanaf €46,45 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Bestel nu een Quick-Step Pulse Click Plus PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Quick-Step Pulse Click Plus vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis! * Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen