Altijd de laagste prijsgarantie!

Bent u van plan een Quick-Step Pulse Click vloer te kopen? Dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment Quick-Step Pulse Click vloeren, deze vloeren worden gekenmerkt door de subtiele randafwerking. Deze randafwerking geeft een prachtige overgang tussen de verschillende planken. De Quick-Step Pulse Click PVC-planken hebben een breedte van 21 centimeter en zijn verkrijgbaar vanaf €46,45 per m². Bekijk het assortiment hieronder.

28 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Pulse Click vloeren bij Luxury Floors

Het merk Quick-Step bestaat al sinds 1990, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige PVC-vloeren. De vloeren van Quick-Step staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

Waarom een Quick-Step Pulse Click PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een Quick-Step Pulse Click PVC-vloer loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Quick-Step vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC-vloeren van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Quick-Step Pulse Click vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-Step Pulse Click vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Online Quick-Step Pulse Click PVC vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Quick-Step Pulse Click vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies."

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 212 beoordelingen