Altijd de laagste prijsgarantie!

11 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Ambient Rigid Click vloeren bij Luxury Floors

Het merk Quick-Step bestaat al sinds 1990, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren, zowel laminaat als PVC. De vloeren van Quick-Step staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van Quick-Step Ambient Rigid Click PVC vloeren

Al het PVC van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is de vloer erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat en pvc-vloeren maken. Wat voor design de vloer ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat de Quick-Step vloer erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Wat kost PVC?

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al PVC vanaf €12,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Online Quick-Step Ambient Rigid Click PVC vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Quick-Step Ambient Rigid Click vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer. Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen