Altijd de laagste prijsgarantie!

10 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Quick-Step Ambient Click PVC bij Luxury Floors

Het merk Quick-Step bestaat al sinds 1990, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren, zowel laminaat als PVC. De vloeren van Quick-Step staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

Waarom Quick-Step Ambient Click PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een Quick-Step Ambient Click PVC-vloer loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Quick-Step vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van PVC zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Quick-Step Ambient Click vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-Step Ambient Click vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Bestel nu een Quick-Step Ambient Click PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct de vloer kunt meenemen. Ziet u uw gewenste Quick-Step Ambient Click vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen