Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step ULW 1540 Gerookte Eik Donker LHD

De Quick-Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een volmaakt evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De typische groeven van deze solide plankenvloeren verruimen het optisch perspectief van je interieur.
Quick-Step ULW 1540 Gerookte Eik Donker LHD
Afbeelding van Quick-Step ULW 1540 Gerookte Eik Donker LHD
Afbeelding van Quick-Step ULW 1540 Gerookte Eik Donker LHD
Afbeelding van Quick-Step ULW 1540 Gerookte Eik Donker LHD
Afbeelding van Quick-Step ULW 1540 Gerookte Eik Donker LHD
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
1422
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Fabrieksgarantie
25 jaar
Kleur
Donker Eiken
Lengte in cm
138
Breedte in cm
19
Structuur
Houtstructuur
V-groeven
2 V-groeven
Pakinhoud
1.573
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Dikte in mm
9.5
Merk
Quick-Step

Omschrijving

De Quickstep Perspective V4 collectie zijn brede laminaatplanken met een v-groef aan alle vier de zijde van de plank. De dikte is 9.5 mm en is een solide basis voor een lange levensduur. De Quickstep Perspective Wide collectie bestaat uit een assortiment van 10 decoren. Het verschil met de standaard Quickstep Perspective collectie is de breedte van het laminaat. Perspective Wide is 190 mm breed terwijl de standaard uitvoering 156 mm breed is. De aanduiding Wide is eigenlijk niet meer van toepassing aangezien de meeste fabrikanten 190 mm als standaard breedte hebben.

De Quickstep heeft enkele decoren in de Perspective Wide collectie voorzien van een zogenaamde authentieke afwerking. De toplaag met diepliggende nerven en kwasten worden volledig weergegeven in het oppervlak. Je ziet niet alleen de natuurgetrouwe barstjes en knoesten, maar voelt ze ook. De uitstraling van een massieve houten vloer met alle voordelen van laminaat.

Nieuw zijn de Quickstep Perspective Wide decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Perspective Wide met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende dwarse zaaggroeven over het gehele oppervlak wat de vloer een ruiger karakter geeft.Bel ons 

€ 33,99 € 30,59

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen