Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step ULW 1537 Morning Eik Blauw LHD


De Quick-Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een volmaakt evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De typische groeven van deze solide plankenvloeren verruimen het optisch perspectief van je interieur.
Quick-Step ULW 1537 Morning Eik Blauw LHD
Afbeelding van Quick-Step ULW 1537 Morning Eik Blauw LHD
Afbeelding van Quick-Step ULW 1537 Morning Eik Blauw LHD
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
1420
Kleur
blauw
Breedte
Normaal
Pakinhoud
1.573
Merk
Quick-Step
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
138
Dikte in mm
9.5
V-groeven
2 V-groeven
Structuur
Houtstructuur
Laminaatbreedte cm
19
Type
Laminaat
Collectie
Perspective Wide 2

Omschrijving

De Quickstep Perspective V4 collectie zijn brede laminaatplanken met een v-groef aan alle vier de zijde van de plank. De dikte is 9.5 mm en is een solide basis voor een lange levensduur. De Quickstep Perspective Wide collectie bestaat uit een assortiment van 10 decoren. Het verschil met de standaard Quickstep Perspective collectie is de breedte van het laminaat. Perspective Wide is 190 mm breed terwijl de standaard uitvoering 156 mm breed is. De aanduiding Wide is eigenlijk niet meer van toepassing aangezien de meeste fabrikanten 190 mm als standaard breedte hebben.

De Quickstep heeft enkele decoren in de Perspective Wide collectie voorzien van een zogenaamde authentieke afwerking. De toplaag met diepliggende nerven en kwasten worden volledig weergegeven in het oppervlak. Je ziet niet alleen de natuurgetrouwe barstjes en knoesten, maar voelt ze ook. De uitstraling van een massieve houten vloer met alle voordelen van laminaat.

Nieuw zijn de Quickstep Perspective Wide decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Perspective Wide met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende dwarse zaaggroeven over het gehele oppervlak wat de vloer een ruiger karakter geeft.Offerte aanvragen

€ 33,99 € 30,59

Deze prijs is inclusief BTW


Bel ons 
Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen