Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step UF 312 Oude Eik Matgeoilied LHD

De Quick-Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een volmaakt evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De typische groeven van deze solide plankenvloeren verruimen het optisch perspectief van je interieur.
Quick-Step UF 312 Oude Eik Matgeoilied LHD
Afbeelding van Quick-Step UF 312 Oude Eik Matgeoilied LHD
Afbeelding van Quick-Step UF 312 Oude Eik Matgeoilied LHD
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
1404
Kleur
Natuur Eiken
Breedte
Smal
Pakinhoud
1.507
Merk
Quick-Step
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
138
Dikte in mm
9.5
V-groeven
4 V-groeven
Structuur
Houtstructuur
Laminaatbreedte cm
15.6
Type
Laminaat
Collectie
Perspective V4

Omschrijving

De Quickstep Perspective V2 collectie zijn brede laminaatplanken met een v-groef aan de lange zijde van de plank. De dikte is 9.5 mm en is een solide basis voor een lange levensduur. De Quickstep Perspective Wide collectie bestaat uit een assortiment van 10 decoren. Het verschil met de standaard Quickstep Perspective collectie is de breedte van het laminaat. Perspective Wide is 190 mm breed terwijl de standaard uitvoering 156 mm breed is. De aanduiding Wide is eigenlijk niet meer van toepassing aangezien de meeste fabrikanten 190 mm als standaard breedte hebben.

De Quickstep heeft enkele decoren in de Perspective Wide collectie voorzien van een zogenaamde authentieke afwerking. De toplaag met diepliggende nerven en kwasten worden volledig weergegeven in het oppervlak. Je ziet niet alleen de natuurgetrouwe barstjes en knoesten, maar voelt ze ook. De uitstraling van een massieve houten vloer met alle voordelen van laminaat.

Nieuw zijn de Quickstep Perspective Wide decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Perspective Wide met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende dwarse zaaggroeven over het gehele oppervlak wat de vloer een ruiger karakter geeft. Offerte aanvragen

€ 34,95 € 31,45

Deze prijs is inclusief BTW
Bel ons 
Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 204 beoordelingen