Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step UE1304 Eik Lichtgrijs Natuurvernist LHD

Quick-Step Elite vloeren met subtiele randafwerking zijn elegant en stijlvol. Doordat de planken naadloos op elkaar aansluiten - zoals bij alle Quick-Step vloeren - komt er nooit stof of vuil tussen de voegen.
Quick-Step UE1304 Eik Lichtgrijs Natuurvernist LHD
Afbeelding van Quick-Step UE1304 Eik Lichtgrijs Natuurvernist LHD
Afbeelding van Quick-Step UE1304 Eik Lichtgrijs Natuurvernist LHD
Afbeelding van Quick-Step UE1304 Eik Lichtgrijs Natuurvernist LHD
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
1358
Laminaatbreedte cm
15.6
Type
Laminaat
Collectie
Elite
Kleur
Lichtgrijs Eiken
Breedte
Smal
Pakinhoud
1.722
Merk
Quick-Step
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
138
Dikte in mm
8
V-groeven
4 V-groeven
Structuur
Houtstructuur

Omschrijving

Quickstep Elite

 

De Quickstep Elite serie bestaat uit een assortiment van 12 decoren. Het verschil in uitvoering per Quickstep Elite decor is zeer divers. De echte klassieke decoren zoals Witte Eik Licht UE1491, Oude Witte Eik Natuur UE1493 en Witte Eik Medium UE1492 zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon mooi laminaat met een originele houtstructuur en al jaren in het Quickstep Elite assortiment. De tweede generatie Quickstep Elite decoren werden voorzien van een oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een natuurlijk ogende laminaatvloer.

Nieuw zijn de Quickstep Elite decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Elite met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende groeven over het gehele oppervlak wat de vloer een bijzonder karakter geeft.

De Quickstep Elite heeft een micro groef rondom de laminaatplank. Laminaat met een micro groef geeft het laminaat een natuurlijke uitstraling en extra diepte aan het interieur. Quickstep heeft enkele decoren in de Elite serie voorzien van een Silverfrost afwerking. Een afwerking die de nerven nog beter accentueert en de vloer een exclusief karakter geeft.Bel ons 

€ 29,95 € 26,09

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen