Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step U 1300 Wenge Passionata LHD (uitlopend)

De Quick-Step Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun uitstekende evenwicht tussen lengte en breedte. De solide, uitgestrekte plankenvloeren zonder groef scheppen een zacht, smaakvol effect.
Quick-Step U 1300 Wenge Passionata LHD (uitlopend)
Afbeelding van Quick-Step U 1300 Wenge Passionata LHD (uitlopend)
Afbeelding van Quick-Step U 1300 Wenge Passionata LHD (uitlopend)
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
1296
Geschikt vloerverwarming
Voelbare structuur
Matlook
Kleur
Wit
Fabrieksgarantie
25 jaar
Lengte in cm
138
Structuur
Houtstructuur
V-groeven
Geen v-groeven
Breedte in cm
15.6
Pakinhoud
1.722
Kwaliteitsklasse
AC4 klasse 32
Dikte in mm
8
Merk
Quick-Step

Omschrijving

De Quickstep Eligna serie bestaat uit een assortiment van 14 decoren. Het verschil in uitvoering per Eligna decor is zeer divers. De echte klassieke decoren zoals Beuk Vernist U866, Kerselaar Natuurvernist U864 en Merbau U996 zijn de decoren van de eerste orde. Gewoon glad laminaat zonder enige extra specificaties en al jaren in het Quickstep Eligna assortiment. De tweede generatie Quickstep Eligna decoren werden voorzien van een oppervlakte afwerking die de natuurlijke houtstructuur laat terug komen in de toplaag. Het resultaat is een natuurlijk ogende laminaatvloer.

Nieuw zijn de Quickstep Eligna decoren met een matte afwerking of juist een zogenaamde zaagsnede afwerking. De Quickstep Eligna met een zaagsnede afwerking heeft juist een opvallende toplaag met diepliggende groeven over het gehele oppervlak wat de vloer een bijzonder karakter geeft.

De Quickstep Eligna heeft geen voeg rondom de laminaatplank. Laminaat zonder voeg is makkelijker schoon te maken en voordeliger in prijs. Quickstep heeft enkele decoren in de Eligna serie voorzien van een Ceruse afwerking. Een afwerking die de nerven nog beter accentueert.Bel ons 

€ 24,95 € 20,50

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen