Altijd de laagste prijsgarantie!

De nieuwe Quick Step Signature-laminaatvloeren kopen

Quick Step Signature, de revolutionaire nieuwe serie van Quick Step. Verfijnd tot in de kleinste details, zo kan de nieuwe laminaatvloercollectie Signature van Quick Step wel beschreven worden. De elegante dessins, authentieke structuren en realistische voegen maken de Signature-vloeren de meest verfijnde laminaatvloeren ooit. Daarbij zijn ze ook nog geen eens van echt hout te onderscheiden.

17 artikelen  

Verwijder alle


De beste laminaat vloeren van Quick-Step

Het merk Quick-Step bestaat sinds 1990 en is ontstaan in het Belgische Wielsbeke. De laminaatvloeren van dit Belgische merk zijn aantrekkelijk, betrouwbaar en, misschien anders dan verwacht, gemakkelijk te leggen. Met een bewezen lange levensduur en een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar bent u verzekerd van vele jaren plezier van uw nieuwe vloer.

Om dit gevoel te versterken en zich te onderscheiden heeft Quick-Step een aantal unieke ondervloeren ontwikkeld waardoor er voor iedere vloer een perfecte ondervloer beschikbaar is. Wilt u laminaat bijvoorbeeld combineren met vloerverwarming of heeft u een gehorige bovenverdieping? Dan zijn de ondervloeren van Quick-Step ideaal.

Quick-Step Signature-laminaat, top kwaliteit voor een aardige prijs

Quick-Step is altijd erg vooruitstrevend geweest. Dat is terug te zien in het feit dat ze de eerste waren met een kliksysteem. Bovendien wordt het klik systeem als een van de besten ervaren. Ook met de Quick-Step Lagune, een unieke collectie van laminaat in de badkamer, hebben zij zich weer weten te onderscheiden. Velen zien Quick-Step als een eerste keuze. En een fan van Quick-Step bent u voor het leven.

Er zijn veel verschillende soorten Quick-Step Signature-laminaat, kies uit 17 ontwerpen en creëer uw eigen sfeer in huis met hun laminaat. Van design tegellaminaat voor in de badkamer tot klassiek laminaat met een houtlook voor de woonkamer, bij Quick-Step Signature-laminaat heeft wat u zoekt.

De voordelen van Quick-Step Signature-laminaat

Al het laminaat van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer.

Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekend ook dat het laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, geen paniek wanneer u iets knoeit dus! Quick-Step Signature-laminaat maakt ook gebruik van het unieke en wereldberoemde unicklicksysteem, dit maakt het laminaat erg makkelijk te leggen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen