Altijd de laagste prijsgarantie!

8 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Exquisa bij Luxury Floors: laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent uit België. Al 30 jaar produceert Quick-Step vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grootste vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

Quick-Step Exquisa vloeren bij Luxury Floors

De Quick-Step Exquisa collectie bestaat uit laminaatvloeren met de uitstraling van een tegelvloer. Het laminaat voelt zelfs aan alsof het plavuizen zijn, maar niks is minder waar. De planken van een Exquisa laminaatvloer lopen door de V-groef zeer mooi in elkaar over. De Quick-Step Exquisa collectie bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van een Quick-Step Exquisa vloer

De planken van een Exquisa laminaatvloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Quick-Step vloeren relatief eenvoudig te leggen. Een Exquisa vloer is geschikt voor vloerverwarming tot 28 graden Celsius en is voorzien van Scratch Guard technologie, deze technologie maakt de vloer tot wel 10 keer krasbestendiger. Daarnaast heeft elke Quick-Step Exquisa vloer maar liefst 25 jaar garantie.

Bestel nu een Quick-Step Exquisa vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Exquisa vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen