Altijd de laagste prijsgarantie!

7 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Elite bij Luxury Floors: laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een Belgisch merk dat al drie decennia vloeren van hoge kwaliteit produceert. Tegenwoordig is Quick-Step één van de grootste spelers op de Nederlandse vloerenmarkt. Dit is te danken door het leveren van kwaliteit en goede ondersteuning. Bij Luxury Floors geloven wij ook in goede kwaliteit en ondersteuning, dit maakt ons de perfecte dealer van Quick-Step Elite vloeren.

Quick-Step Elite vloeren bij Luxury Floors

Quick-Step Elite collectie is een collectie laminaatvloeren. De planken hebben een subtiele randafwerking met een micro-V groef aan alle 4 zijden, hierdoor ontstaat een mooie overgang tussen de verschillende planken. De Quick-Step Elite collectie bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van een Quick-Step Elite laminaatvloer

De Quick-Step Elite vloeren hebben een subtiele afwerking, waardoor de verschillende planken mooi in elkaar overlopen. Bovendien zijn de vloeren uit de Elite collectie eenvoudig te leggen dankzij het Uniclic kliksysteem. Bovendien laat een Elite laminaatvloer warmte goed door, wat deze vloer zeer geschikt maakt voor vloerverwarming. Ook is de Quick-Step Elite collectie voorzien van Scratch Guard technologie, dit is een speciale technologie die de vloer tot wel 10 keer krasbestendiger maakt!

Bestel nu een Quick-Step Elite vloer bij Luxury Floors

Bestel nu een Quick-Step Elite vloer met 25 jaar garantie! De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen