Altijd de laagste prijsgarantie!

10 artikelen  

Verwijder alle
Quick-Step Eligna Wide: Laminaat en PVC-vloeren van hoge kwaliteit

Het Belgische merk Quick-Step maakt al sinds 1990 kwalitatief hoogwaardige vloeren. Met gemiddeld 25 jaar garantie weet u zeker dat de vloer lang mee zal gaan.

De vloer heeft een prachtig intense houtstructuur en is erg vlak afgewerkt.

Ook is de Eligna Wide vloer makkelijk te combineren met meubilair en door de breedte van de planken krijgt de ruimte een chique uitstraling.

De voordelen van de Eligna Wide vloeren van Quick-Step

De vloeren gebruiken Scratch Guard-technologie. Hierdoor zijn ze tot 10 keer beter bestand tegen krassen. De vloeren zijn daarnaast ook waterbestendig. Hierdoor heeft u geen last van vochtproblemen en kunt u de vloeren zeer eenvoudig schoonmaken.

Daarnaast zijn het ook duurzame vloeren. Quick-Step kregen als eerste het EU Ecolabel van de Europese Commissie. Bij deze test wordt het hele proces, van grondstoffenwinning en productie tot en met verwerking, meegenomen.

Hoe legt u de Quick-Step Eligna Wide vloeren?

U kunt de Eligna Wide vloeren eenvoudig leggen in vier stappen:

1. Allereerst moet u de ruimte waar de vloer gelegd moet worden meten. U kunt beter net iets te veel bestellen dan net iets te weinig.

2. Het is ook belangrijk dat de ondervloer gestofzuigd en schoongemaakt is.

3. Hierna moet u de Quick-Step vloer 24 uur laten acclimatiseren op kamertemperatuur.

4. Dankzij het Uniclic-plaatsingssysteem kunt u daarna eenvoudig de vloer leggen.

Bestel nu de Balance Rigid plus vloer bij Luxury Floors

De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel staat daar voor u klaar en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen