Luxury Floors is hét verkooppunt van Quick-Step vloeren

Bent u op zoek naar de perfecte Quick-Step vloer voor in uw huis? Het vinden daarvan is toch vaak lastiger dan gedacht. Het bezoeken van een Quick-Step dealer maakt uw zoektocht een stuk eenvoudiger! Luxury Floors is een officieel Quick-Step verkooppunt. Bij ons vindt u een ruim assortiment Quick-Step vloeren in alle soorten en maten. Bekijk ons assortiment hieronder en profiteer van onze laagste prijsgarantie!

330 artikelen  Bekijk vloeren in het echt bij een Quick-Step dealer

Echt lijkt toch beter. Wanneer u uw gewenste vloer in het echt ziet, krijgt u een beter gevoel hoe het in uw huis zal staan. U kunt de vloer écht ervaren, u kunt voelen hoe de structuur exact is. Als Quick-Step dealer heeft Luxury Floors veel fraaie vloeren van dit merk op voorraad in de showroom. Niet helemaal tevreden over de vloer van uw keuze? Dan kunt u kijken welke vloer beter bij uw smaak past.

Natuurlijk zijn wij niet alleen een fysiek, maar ook een online verkooppunt. Dankzij de mooie productfoto’s op onze webshop kunt u ook online een weloverwogen keuze maken voor uw favoriete Quick-Step vloer.

Creëer uw eigen stijl

Bent u op zoek naar een speciale stijl? Als dealer van Quick-Step hebben we een breed scala aan verschillende vloeren. Zo heeft u de keuze uit een houtstructuur of een tegelstructuur en vindt u bij ons fraaie motieven en designs zoals het populaire visgraat. Ook zijn onze Quick-Step vloeren verkrijgbaar in allerlei verschillende mooie kleuren.

Advies nodig? Leg ons de stijl voor die u graag in uw huis wilt creëren. Een dealer weet precies hoe u dit het beste kunt realiseren. Twijfelt u over de stijl? Laat dan foto’s zien van uw huis; een dealer ziet vaak snel wat het mooiste uitkomt.

Advies van een expert bij uw Quick-Step verkooppunt

Om het hoogste niveau van kwaliteit en duurzaamheid te bereiken, vereist iedere Quick-Step vloer veel vakmanschap. Een goede Quick-Step dealer heeft dus een uitgebreide kennis van de vloeren en bijbehorende accessoires. Dit is de redenen dat er sinds september 2020 met een kleiner aantal toegewijde retailers wordt samengewerkt. Doordat de Quick-Step verkooppunten onder strenge kwaliteitsnormen worden geselecteerd, zijn wij in staat u het beste advies te kunnen geven.

Wilt u graag weten welke Quick-Step vloer het mooiste in uw huis past? Luxury Floors is een officieel Quick-Step verkooppunt. Vind uw perfecte vloer en kom langs in onze showroom in Kampen. Liever online oriënteren? Bekijk dan ons assortiment hierboven.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen