Quick-Step Classic collectie | Luxury Floors

Een echte klassieker. De Quick-Step Classic is één van de populairste laminaatvloeren van Quick-Step. Een robuuste, mooi afgewerkte en een makkelijk te plaatsen laminaatvloer van kwaliteit. En dat voor een scherpe prijs.

24 artikelen  

Verwijder alle


Net zoals alle andere vloeren van Quick-Step is ook de Classic collectie van hoge kwaliteit. De Quick Step Classic collectie bevat de Scratch Guard technologie, waardoor de laminaatvloer tot wel 10 keer beter bestand is tegen krassen. Daarbij is de laminaatvloer ook licht- en zonbestendig. Hier houd het niet op, ook is deze prachtige Classic collectie laminaatvloeren te combineren met vloerverwarming. Klassiek betrouwbaar en daarom geeft Quick-Step tot wel 20 jaar garantie op deze prachtige Classic laminaatvloeren.

Een klassieker, al generaties lang

De Laminaatvloeren van de Quick-Step Classic collectie zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. De eerste generatie Classic laminaatvloeren zijn prachtige ‘normale’ gladde laminaatvloeren zonder extra specificaties en al vanaf het begin in het assortiment van Quick-Step. De echte klassiekers.

De tweede generatie laminaatvloeren van Classic zijn voorzien van een prachtige afwerking wat resulteert in een natuurlijk ogende laminaatvloer. De nieuwste generatie Classic laminaatvloeren bestaan uit uitvoeringen met een matte afwerking, de Silverfrost afwerking. Prachtige wisselwerkingen van matte en glanzende accenten.

De klassieke Quick-Step Classic laminaatvloeren hebben geen voegen. Hierdoor zijn de laminaatvloeren gemakkelijk schoon te maken en zijn de prijzen lager. Sommige uitvoeringen in de Classic collectie bevatten de zogenoemde Impressie Voeg. Deze voeg is geen echte voeg, maar een donkergekleurd randje waardoor het lijkt dat de vloer voegen bevat.

De voordelen van Quick-Step laminaat

Al het laminaat van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer.

Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Quick-Step laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit! Quick-Step laminaat maakt tevens gebruik van het unieke en wereldberoemde unicklicksysteem. Dit maakt het laminaat erg makkelijk te leggen.

Wat kost een Quick-Step vloer?

Quick-Step Classic vloeren zijn mooi en kwalitatief, en dat ook nog eens voor een goede prijs. De kosten van de Quick-Step vloer wordt per vierkante meter gerekend, en zijn afhankelijk van de specifieke vloer. Net zoals vloeren van andere merken is het laminaat een goedkopere optie dan PVC. Bij Luxury Floors heeft u al een echte Quick-Step Classic vloer vanaf €18,40 per m²! Profiteer snel van deze aanbiedingen. U zult deze vloeren nergens anders goedkoper vinden.

Koop uw Quick-Step Classic vloer met laagsteprijsgarantie bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Classic vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Quick-Step vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen