Altijd de laagste prijsgarantie!

7 artikelen  

Verwijder alle


Formaat van Quick-Step Arte tegels

De tegels van de Arte collectie zijn 62.4 cm x 62.4 cm. De serie is dus vierkant met aan alle zijden een V-groef. Deze groef benadrukt het tegel-effect en oogt zeer realistisch, vooral bij de beton en tegelvariant. Doordat de tegels wel 9.5 mm dik zijn, kan het materiaal tegen een flink stootje. Ook behoort de Quick-Step Arte collectie tot de gebruiksklasse 32/AC4, waardoor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik geen probleem is. Zo is de Arte serie ook goed te gebruiken in een winkelpand.

Quick-Step Arte installeren

De Quick Step Arte is makkelijk te installeren vanwege het Uniclic systeem. Deze innovatieve manier zorgt dat de vloer een stevige constructie vormt, met een goede bescherming tegen vloeistoffen. Het laminaat is gebruiksvriendelijk en goed te leggen, ook wanneer u weinig ervaring heeft. Door het kliksysteem legt u de vloer eenvoudig. Hiermee bespaart u tijd en energie. Toch liever de vloer laten leggen door een expert? Neem gerust contact op via Luxury Floors! Zo heeft u nog minder werk van uw nieuwe vloer en hoeft u er alleen maar van te genieten.

Marmerlook

Geïnteresseerd om uw woonkamer een marmeren uitstraling te geven? De Quick-Step UF 1400 Marmer Carrara is een laminaatvloer die bijna niet te onderscheiden is van echt marmer. Hiermee creëert u een klassieke, tijdloze en ontspannen sfeer in uw woonkamer of andere ruimte naar keuze. Maar dan betaalbaar!

Betonlook

Tegenwoordig zie je steeds vaker de industriële sfeer terugkomen. Zowel op kantoor als thuis geeft dit een ruimte karakter. Wanneer zo’n look u aanspreekt, kiest u voor de Quick-step UF1247 Beton Gepolijst Donker. Wanneer u meer houdt van een lichtere uitstraling, is Quick-Step UF1246 Beton Gepolijst Natuur een goed alternatief. Zo heeft u alsnog een robuuste uitstraling, maar met een lichte tint.

Houtlook

Ook voor de liefhebber van houtachtige vloeren is er keus. Deze laminaat tegels dragen een patroon die vroeger vooral bestemd was voor grote herenhuizen en kastelen. Wanneer u houdt van traditioneel, maar ook van karakter, kiest u voor Quick-Step UF 1155 Versailles Licht. Mocht deze vloer toch nog wat te donker zijn, is er ook de Quick-Step UF 1248 Versailles Wit Geolied.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen