• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Quick-Step Ambient Click Plus Vloer

Geïnteresseerd in de hoogwaardige PVC van Quick-Step? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u Quick-Step Ambient Click Plus PVC vloeren nergens, u heeft al een Quick-Step Ambient Click Plus vloer vanaf €49,95 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie. Ziet u dezelfde laminaatvloer voor een lagere prijs? dan krijgt u deze compleet gratis bij ons.

Bekijk hier de Quick-Step Ambient Click Plus collectie

Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40137 Vibrant Zandkleur
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40049 Beton Licht
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40050 Beton Warmgrijs
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40136 Carrara Marmer Wit
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40138 Vibrant Mediumgrijs
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40140 Minimal Mediumgrijs
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40139 Minimal Lichtgrijs
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40035 Leisteen Zwart
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40141 Minimal Taupe
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar
Quick-Step Ambient Click Plus AMCP40051 Beton Donkergrijs
0 reviews
 44,95  54,95
Direct leverbaar

Hoge kwaliteit Quick-Step Ambient Rigid Click Plus PVC bij Luxury Floors

Het merk Quick-Step bestaat al sinds 1990, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren, zowel laminaat als PVC. De vloeren van Quick-Step staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van een Quick-Step Ambient Rigid Click Plus PVC vloer bij Luxury Floors

Quick-Step PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Quick-Step PVC-vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit.

Quick-Step Ambient Rigid Click Plus PVC-vloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen!

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Quick-Step Ambient Rigid Click Plus vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-Step Ambient Rigid Click Plus vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Online Quick-Step Ambient Rigid Click Plus PVC vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Quick-Step Ambient Rigid Click Plus vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer. Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.