• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Quick-Step Alpha Medium Planks PVC vloeren

Bij Luxury Floors koopt u goedkope PVC-vloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste PVC-vloeren van topmerken vanaf €48,95 per m². Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

Bekijk hier alle Quick-Step Alpha Medium Planks PVC vloer

Quick-Step Alpha Bloom Zeebries Lichte Eik AVMPU40079
0 reviews
 51,26  65,40
Direct leverbaar

Quick-Step Alpha Medium Planks bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

De voordelen van een Quick-Step Alpha Medium Planks PVC vloer bij Luxury Floors

Quick-Step PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Quick-Step PVC vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Quick-Step Alpha Medium Planks collectie heeft Quick-Step de focus gelegd op kwaliteit, uitstraling en karakter.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische PVC aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Koop nu een Quick-Step Alpha Medium Planks PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Alpha Medium Planks vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.