• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Top 25 Plak PVC Hongaarse punt vloeren

Wilt u binnenkort uw woning voorzien van een nieuw interieur, maar bent u daarvoor nog op zoek naar een stijlvolle vloer? Dan zit u met een plak PVC vloer met het Hongaarse Punt patroon zeker weten goed. Deze vloer is de opvolger van de razend populaire visgraat vloer en staat op het punt om heel Nederland te veroveren. Op deze pagina vindt u onze top 25 bestverkochte plak PVC Hongaarse Punt vloeren. Neem snel een kijkje in ons assortiment en wie weet wordt uw zoektocht naar een echte uitblinker een stuk gemakkelijker!

Wat is een Hongaarse Punt vloer?

Het komt regelmatig voor dat een Hongaarse Punt vloer wordt aangezien voor een visgraat vloer. Dit is niet geheel verrassend aangezien beide vloeren beschikken over een opvallend patroon. Op het eerste gezicht lijken beide vloeren dan ook enorm op elkaar. Toch verschillen beide vloeren sterk van elkaar. Zeker wanneer we kijken naar het leggen van de Hongaarse Punt vloer. Bij een visgraat vloer gebeurt dit altijd in een hoek van 90 graden, waardoor een onwijs strak en smal patroon ontstaat.

Het grootste verschil met de plak PVC vloer met het Hongaarse Punt patroon is dat het leggen gebeurt in een hoek van 45 tot 60 graden. Hierdoor loopt het patroon van deze vloer een stuk stomper. Daarnaast sluiten de planken van deze indrukwekkende vloer overal gelijk tegen elkaar aan. Dit is mogelijk doordat de planken tijdens het leggen schuin worden afgesneden wat ervoor zorgt dat er een sergeantstreep ontstaat. Een Hongaarse Punt vloer lijkt hierdoor aanzienlijk strakker en brengt meer rust in huis.

Een plak PVC Hongaarse Punt vloer voor iedere interieurstijl

Tegenwoordig zijn woonprogramma's populairder dan ooit tevoren. Dit komt vooral doordat steeds meer mensen op zoek zijn naar een huisinrichting die wat kleurrijker is. De tijd dat de tint wit in huis domineerde is al enkele jaren voorbij. Deze klassieke tint heeft langzamerhand plaats gemaakt voor stoere kleuren als donkerblauw, felgroen en okergeel. Om de verschillende interieurstijlen compleet te maken ziet u in woonprogramma's veelal vloeren met een speels patroon voorbijkomen. Een goed voorbeeld hiervan is natuurlijk de Hongaarse Punt vloer. Deze plak PVC vloer kunt u gemakkelijk combineren met een industrieel, landelijk of een romantisch interieur. Bij welk interieur gaat u deze schitterende vloer gebruiken?

Ontdek de voordelen van onze top 25 plak PVC Hongaarse Punt vloeren

Vandaag de dag heeft vrijwel ieder modern huishouden in Nederland een visgraat vloer. Hierdoor is het volkomen te begrijpen dat u enigszins huiverig bent om deze vloer in huis te nemen. U wilt immers niet precies dezelfde vloer als de buren. Met de plak PVC vloer met het Hongaarse Punt patroon heeft u hier geen last van. Dit is een nieuwe vloer in de vloerenwereld en is daardoor nog niet in tientallen huishoudens te vinden. Hieronder vertellen wij u graag meer over deze bijzondere vloer:

  • Niet van echt hout te onderscheiden. Door het gebruik van de modernste druktechnieken zijn er zicht- en voelbare houtnerven aanwezig waarmee de schoonheid van echt hout volledig wordt weerspiegelt.
  • Een stuk goedkoper dan een houten Hongaarse Punt vloer. Zeker met onze top 25 plak PVC Hongaarse Punt vloeren bent u altijd verzekerd bent van de laagste prijsgarantie.
  • Uitstekende geluiddempende werking. Dit betekent dat u nooit meer last heeft van klagende onderburen in een onder andere een appartementencomplex.
  • Geen intensief onderhoud nodig. De vloer is slijtvast, waterbestendig en kan tegen krassen. Hierdoor is het reinigen van de vloer met een stofzuiger en dweil voldoende.
  • Geniet van een 100% waterbestendige vloer. De naden van de planken sluiten naadloos op elkaar aan wat betekent dat water niet in de vloer kan trekken. Ideaal voor het gebruik in het toilet, de badkamer of de keuken.
  • Ideaal te combineren met vloerverwarming. Al onze top 25 plak PVC Hongaarse Punt vloeren beschikken over een lage warmteweerstand, waardoor de warmte vanuit de vloerverwarming in enkele minuten door de vloer trekt.

Het stralend houden van een Hongaarse Punt vloer

Het fijne aan een plak PVC vloer met een Hongaarse Punt patroon is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Hierdoor kost het u minder tijd om de vloer constant stralend te houden. Om dit te realiseren is het slechts noodzakelijk om meerdere keren per week stof en vuil te verwijderen. Dit doet u het beste door regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Gebruik bij het dweilen alleen geen agressieve reinigingsmiddelen als schuurmiddel. Deze schoonmaakmiddelen kunnen uw schitterende Hongaarse Punt vloer beschadigen wat ontzettend zonde is. Hierbij kunt u onder andere denken aan het ontstaan van doffe plekken en krassen. Om dit te voorkomen kunt u het beste schoonmaakazijn gebruiken voor het dweilen van de vloer.

Bekijk onze top 25 plak Hongaarse Punt vloeren in onze showroom

Wanneer u overweegt om een plak PVC Hongaarse Punt vloer te kopen, dan bent u van harte welkom in de Luxury Floors showroom in Kampen. Hier hebben wij onze top 25 plak PVC Hongaarse Punt vloeren op een overzichtelijke manier uitgestald, zodat u in een oogopslag kunt zien of een bepaalde vloer geschikt is. Daarnaast vindt u in onze showroom het grootste assortiment aan vloeren van Nederland. Zo vindt u bij ons onder andere laminaat, keramische tegels en ondervloeren. Bij ons bent u natuurlijk ook aan het juiste adres voor de stijlvolste plinten en handige accessoires. Kom snel langs en wie weet haalt u binnenkort een uitblinker in huis!