Altijd de laagste prijsgarantie!

Quick-Step Balance Rigid Click Plus Vloeren

22 artikelen  

Verwijder alle
Deze vloeren zien er dus niet alleen uitzonderlijk stijlvol en natuurlijk uit, ze zijn ook ontzettend praktisch en eenvoudig te leggen door het Uniclic-plaatsingssysteem.

Quick-Step Balance Rigid Click Plus vloeren

Quick-Step is een Belgisch merk dat bestaat sinds 1990. Ze staan bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren. De vloeren hebben een lange levensduur, gemiddeld 25 jaar garantie en de vloeren zijn makkelijk te leggen. De Quick-Step Balance Rigid Click Plus vloeren zijn verkrijgbaar vanaf €47,49 per m². Deze vloeren zijn installeerbaar op een onregelmatige ondervloer en zijn extra slijtvast. Door de Scratch & Stain Guard geniet je jarenlang van je vloer. Dit zorgt voor superieure bescherming tegen krassen, vlekken en vuil. Ook is de Quick-Step Balance Rigid plus vloer waterbestendig. Hierdoor zijn de vloeren extra makkelijk schoon te maken.

Eenvoudig in vier stappen een Quick-Step Balance Rigid Click Plus vloer leggen:

1. Eerst meet u de ruimte waar u de vloer wilt hebben op, denk er hierbij om dat u beter net wat te veel kunt bestellen dan net wat te weinig.

2. U zorgt ervoor dat de ondervloer goed schoon en gestofzuigd is.

3. Laat de Quick-Step Balance Rigid Click Plus vloer 25 uur acclimatiseren op kamertemperatuur.

4. U kunt nu de vloer eenvoudig leggen dankzij het Uniclic-plaatsingssysteem.

Hoe reinigt u de Quick-Step balance Rigid Click Plus vloer?

Het is belangrijk dat u eerst de vloer stofzuigt om viezigheid te verwijderen. Als u gaat dweilen of moppen moet u ervoor zorgen dat de mop goed is uitgewrongen en u geen waterplassen achterlaat. Uiteraard moet u ook het water regelmatig verschonen en plaats viltdoppen onder poten van stoelen etc. om krassen te voorkomen.

Bestel nu de Balance Rigid plus vloer bij Luxury Floors

De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Bent u er nog niet helemaal uit? Neem een kijkje in onze winkel. Daar staat ons personeel voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen