19 artikelen  


Wat is een visgraat vloer?

Ondanks de enorme populariteit van de visgraat vloeren, zijn er maar weinigen mensen die precies weten wat er nou zo kenmerkend is aan deze vloer. Vanzelfsprekend is dit het prachtig visgraatpatroon. Toch is het hierbij belangrijk om te weten dat dit patroon pas tot stand komt wanneer u de planken loodrecht op elkaar legt in een hoek van 90 graden. Hierdoor ontstaat een smal patroon die direct doet denken aan de visgraat van een vis. Vandaar dat deze vloer inmiddels bekend staat als de visgraat vloer.

Een plak PVC visgraat vloer past bij ieder interieur

Wanneer u regelmatig naar woonprogramma's kijkt, dan heeft u de visgraat vloer de afgelopen jaren vaak voorbij zien komen. Dit is niet geheel verrassend aangezien deze vloer over een chique uitstraling beschikt die perfect bij verschillende interieurstijlen past. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan landelijk, industrieel of juist een romantisch interieur. Dit is mogelijk dankzij het grote aanbod aan diverse kleuren, waardoor de combineermogelijkheden eindeloos zijn. Niet zo vreemd dus dat een visgraat vloer inmiddels één van de populairste vloeren is.

Bijzondere voordelen van onze top 25 plak PVC visgraat vloeren

Vandaag de dag heeft vrijwel ieder modern huishouden in Nederland een visgraat vloer. Hierdoor is het volkomen te begrijpen dat u enigszins huiverig bent. U wilt immers niet precies dezelfde vloer in huis halen als de buren. Bij een plak PVC visgraat vloer hoeft u hier niet bang voor te zijn. Mensen kiezen steeds vaker voor een visgraat vloer, maar vinden plak PVC nog spannend. Dit zou komen doordat het lastig te leggen is. Toch kent deze vloer veel voordelen. Hieronder zetten wij deze graag voor u op een rijtje:

  • Niet van echt hout te onderscheiden. Door het gebruik van de modernste druktechnieken zijn er zicht- en voelbare houtnerven aanwezig waarmee de schoonheid van echt hout volledig wordt weerspiegelt.
  • Een stuk goedkoper dan een houten visgraat vloer. Zeker met onze top 25 plak PVC visgraat vloeren bent u altijd verzekerd bent van de laagste prijsgarantie.
  • Uitstekende geluiddempende werking. Dit betekent dat u nooit meer last heeft van klagende onderburen in een onder andere een appartementencomplex.
  • Geen intensief onderhoud nodig. De vloer is slijtvast, waterbestendig en kan tegen krassen. Hierdoor is het reinigen van de vloer met een stofzuiger en dweil voldoende.
  • Geniet van een 100% waterbestendige vloer. De naden van de planken sluiten naadloos op elkaar aan wat betekent dat water niet in de vloer kan trekken. Ideaal voor het gebruik in het toilet, de badkamer of de keuken.
  • Ideaal te combineren met vloerverwarming. Al onze top 25 plak PVC visgraat vloeren beschikken over een lage warmteweerstand, waardoor de warmte vanuit de vloerverwarming in enkele minuten door de vloer trekt.

De visgraat vloer super strak leggen in huis

Veel mensen laten zich tegenwoordig nog steeds afschrikken door een plak PVC vloer. Dit is volgens ons volkomen onterecht. Het klopt inderdaad dat deze vloer moeilijker te leggen is, maar dit kan eenvoudig opgelost worden door de vloer professioneel te laten leggen door onze specialisten. Na aanschaf van één van onze top 25 plak PVC visgraat vloeren komen zij bij u langs om de vloer vakkundig te leggen.

Dit doen zij door allereerst de ondervloer te egaliseren. Hiermee verdwijnen alle scheuren en andere oneffenheden die mogelijk uw nieuwe vloer kunnen beschadigen. Wanneer de geëgaliseerde ondergrond droog is, is het tijd om de vloer te leggen. Dit gebeurt door iedere plank stuk voor stuk met de uiterste precisie op de ondervloer te verlijmen. Als resultaat krijgt u een ongekend strakke afwerking. Wilt u door ons uw nieuwe Luxury Floors plak PVC vloer laten leggen? Maak dan tegen meerprijs gebruik van onze handige legservice.

Bekijk onze top 25 plak PVC visgraat vloeren in onze showroom

Wanneer u overweegt om een plak PVC visgraat vloer te kopen, dan bent u van harte welkom in de Luxury Floors showroom in Kampen. Hier hebben wij onze top 25 plak PVC visgraat vloeren op een overzichtelijke manier uitgestald, zodat u in een oogopslag kunt zien of een bepaalde vloer geschikt is. Daarnaast vindt u in onze showroom het grootste assortiment aan vloeren van Nederland. Zo vindt u bij ons onder andere laminaat, keramische tegels en ondervloeren. Bij ons bent u natuurlijk ook aan het juiste adres voor de stijlvolste plinten en handige accessoires. Kom snel langs en wie weet haalt u binnenkort een uitblinker in huis!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen