73 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiezen voor een PVC vloer van Tarkett?

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige, duurzame PVC vloer die er ook nog eens mooi uitziet, dan zit u bij Tarkett goed. Er zijn verschillende redenen waarom we bij Luxury Floors liefhebber zijn van de vloeren van dit merk:

  • De luxe PVC vloeren van Tarkett zijn qua uitstraling een aanwinst voor uw woning. De hout- en steendessins hebben een voelbaar reliëf, waardoor ze een levensechte uitstraling krijgen. Dichterbij echt hout kwam een PVC vloer nog nooit.
  • De vloeren zijn voor vrijwel iedere ruimte geschikt. Dit komt doordat het materiaal zowel soepel als stevig is. Ze zijn daarom ook prima te leggen in koudere of natte ruimtes, zoals de keuken, de badkamer of de gang.
  • Het merk biedt een ruime keuze aan structuren en dessins. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen een houtlook of een tegelstructuur. Bij Tarkett wordt ook de populaire visgraat vloer niet vergeten: in ons assortiment vindt u verschillende mooie vloeren met deze structuur.
  • Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan, dan is een vloer van Tarkett zeker iets voor u. Dit merk heeft duurzaamheid namelijk voorop staan in het productieproces, en is binnen de vloerenbranche leidend in de overgang naar de circulaire economie.
  • PVC vloeren van Tarkett behoeven maar weinig onderhoud en reiniging.
  • Tarkett vloeren zijn relatief goedkoop, zeker als u kijkt naar de kwaliteit die u ervoor terug krijgt.

Soorten PVC van Tarkett

Tarkett maakt verschillende soorten hoogwaardige PVC vloeren, die u ook in ons assortiment terugziet. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor PVC vloeren met een:

  • Houtstructuur. De PVC vloeren van Tarkett zijn geïnspireerd door de natuur. De vloeren met een houtstructuur zijn dan ook maar nauwelijks van echt hout te onderscheiden.
  • Tegelstructuur. Heeft u liever een vloer met een wat modernere of industriële uitstraling? Ga dan voor onze PVC-tegels van Tarkett.
  • Visgraatstructuur. De karakteristieke visgraatstructuur is tegenwoordig erg populair bij PVC vloeren. In ons assortiment vindt u hiervan meerdere fraaie modellen terug.

Tarkett PVC visgraat vloeren

Bij Luxury Floors vindt u een groot assortiment Tarkett PVC visgraat vloeren. Dit type vloer is vandaag de dag razend populair. Het karakteristieke legpatroon zorgt voor een authentieke en luxe uitstraling in uw woning. Het is niet voor niets dat visgraat vloeren vroeger vooral in dure herenhuizen werden gelegd.

Tarkett visgraat PVC kunt u bij ons bestellen in verschillende afmetingen en in verschillende fraaie kleuren, zoals eiken, grijs, bruin en wit. Er zit gegarandeerd een vloer bij die perfect past bij het plaatje dat u in uw hoofd heeft.

Tarkett PVC leggen

Een PVC vloer van Tarkett leggen kan op verschillende manieren. Het merk maakt namelijk zowel klik PVC als plak PVC vloeren. Het leggen van klik PVC is het gemakkelijkst. Tarkett heeft haar klikvloeren uitgerust met een eenvoudig kliksysteem, waarmee u de planken simpel in elkaar klikt. Zorg er wel voor dat u een droge, schone en vlakke ondervloer heeft. Tarkett plak PVC vloeren dient u te verlijmen op een geëgaliseerde betonnen ondergrond. Let erop dat u de leginstructie van Tarkett goed opvolgt.

Tarkett PVC vloeren kopen bij Luxury Floors

Tarkett PVC vloeren koopt u gemakkelijk en goedkoop bij Luxury Floors. Vraag een offerte aan en profiteer van onze laagste prijsgarantie. Wilt u uw PVC vloer ook door ons laten leggen? Ook hierin leveren wij topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij plaatsen uw PVC vloer al voor €20,95 (incl. btw), inclusief egaliseren en verlijmen!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen