177 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van een Quick-Step PVC vloer

Quick-Step vloeren zijn hoogwaardige PVC vloeren die niet alleen erg mooi zijn, maar ook nog eens tegen een stootje kunnen. Quick-Step PVC is bent een beschermende toplaag behandeld waardoor de vloer watervast, vlek- en krasbesteding is. Hierdoor blijft het PVC lang mooi en ziet het er altijd als nieuw uit. Quick-Step PVC is ook erg prettig om op te lopen, net zoals de meeste PVC vloeren voelt het zacht en warm aan uw voeten. Bovendien zijn de akoestische eigenschappen van deze PVC vloeren ook erg goed. Of u nou met sneakers, laarzen of hakken loopt, het geluid wordt goed gedempt.

Quick-Step PVC is beschikbaar in veel verschillende soorten designs. U kunt bijvoorbeeld voor een vloer met een natuurlijke houtlook kiezen. Wilt u liever iets anders, ga dan voor een van te tegellook vloeren, dit geeft uw ruimte een moderne uitstraling. De Quick-Step PVC vloeren zijn in erg veel verschillende kleuren beschikbaar, inclusief wit, zwart, eiken en nog meer.

Plak PVC en klik PVC van Quick-Step

U heeft verschillende opties als het gaat om het leggen van de Quick-Step PVC vloer. Quick-Step klik PVC is erg makkelijk te leggen. Een klik PVC vloer is voorzien van een uniclick verbinding waardoor u de vloer makkelijk zelf legt. Een Quick-Step klik PVC vloer is ook goed te combineren met vloerverwarming. Ook kunt u voor een Quick-Step plak PVC vloer kiezen. Deze soort vloeren zijn iets lastiger te leggen, bovendien kunnen plak PVC vloeren alleen op een geëgaliseerde ondergrond worden gelegd.

Quick-Step PVC vloer prijzen

Quick-Step PVC vloeren zitten aan de hogere kant als het om de kwaliteit van PVC vloeren gaat, u zult nergens anders goedkopere Quick-Step vloeren vinden. De kosten van de Quick-Step vloer wordt per vierkante meter gerekend, en bij Luxury Floors heeft u al een echte Quick-Step PVC vloer vanaf €31,49 per m²! Bovendien krijgt u de ondervloer en andere toebehoren gratis bij!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen