26 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Pulse Glue Plus vloeren bij Luxury Floors

Het merk Quick-Step bestaat al sinds 1990, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige PVC-vloeren. De vloeren van Quick-Step staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van een Quick-Step Pulse Glue Plus PVC-vloer bij Luxury Floors

Quick-Step heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Quick-Step PVC-vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. De Pulse Glue Plus collectie kent de volgende voordelen:

  • Zeer realistische, authentieke uitstraling
  • Eenvoudig schoon te maken
  • De Quick-Step Pulse Glue Plus collectie bestaat uit duurzame vloeren
  • 25 jaar garantie

PVC-vloeren van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Quick-Step Pulse Glue Plus vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-Step Pulse Glue Plus vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een Quick-Step Pulse Glue Plus PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Pulse Glue Plus vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen