Bent u van plan een Quick-Step Alpha Small Planks vloer te kopen? Dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment Quick-Step Alpha Small Planks vloeren, deze vloeren worden gekenmerkt door de subtiele randafwerking. Deze randafwerking geeft een prachtige overgang tussen de verschillende planken. De Quick-Step Alpha Small Planks PVC planken zijn verkrijgbaar vanaf €48,95 per m². Bekijk het assortiment hieronder.

6 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Alpha Small Planks bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

De voordelen van een Quick-Step Alpha Small Planks PVC vloer bij Luxury Floors

Quick-Step PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Quick-Step PVC vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Quick-Step Alpha Small Planks collectie heeft Quick-Step de focus gelegd op kwaliteit, uitstraling en karakter.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische PVC aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Koop nu een Quick-Step Alpha Small Planks PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Alpha Small Planks vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen