Bent u van plan een Quick-Step Alpha PVC Tiles vloer te kopen? Dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres! Bij ons vindt u een ruim assortiment Quick-Step Alpha PVC Tiles vloeren, deze vloeren worden gekenmerkt door de subtiele randafwerking. Deze randafwerking geeft een prachtige overgang tussen de verschillende planken. De Quick-Step Alpha PVC Tiles PVC planken zijn verkrijgbaar vanaf €48,95 per m². Bekijk het assortiment hieronder.

7 artikelen  

Verwijder alle

Quick-Step Alpha PVC Tiles bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

De voordelen van Quick-Step Alpha PVC Tiles PVC vloeren

Al het PVC van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Quick-Step PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische PVC aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²!

Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet."

Bestel nu een Quick-Step Alpha PVC Tiles vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een PVC vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen