Altijd de laagste prijsgarantie!

6 artikelen  

Verwijder alle
Bij Luxury Floors koopt u goedkope PVC-vloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste PVC-vloeren van topmerken vanaf €13,95 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

mFLOR Shady Larch bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

mFLOR is een merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. mFLOR is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van mFLOR producten.

De voordelen van een mFLOR Shady Larch PVC vloer bij Luxury Floors

mFLOR PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke mFLOR PVC vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Shady Larch collectie heeft mFLOR de focus gelegd op veel verschillende aspecten.

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de mFLOR Shady Larch vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de mFLOR Shady Larch vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een mFLOR Shady Larch PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een mFLOR Shady Larch vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen