6 artikelen  

Verwijder alle
Veel mogelijkheden voor ieder interieur

Wanneer u op zoek bent naar een vloer, dan wilt u natuurlijk een exemplaar dat bij uw interieur past. Om dit te realiseren is de mFLOR River Oak collectie verkrijgbaar in zes kleuren die stuk voor stuk een fijne en luxe gevoel geven. De kleurnamen zijn vernoemd naar de Europese rivieren Po, Rhone, Danube, Volga, Douro en Tarn. Door deze verschillende kleuren kunt u zelf bepalen welke kleur het beste staat bij uw industrieel, minimalistisch of landelijk interieur. Waar u ook voor kiest met de mFLOR River Oak vloer zal uw woning stralen!

Voordelen van de mFLOR River Oak collectie

De River Oak collectie is twee millimeter dik met een slijtlaag van 0,3 millimeter en is daarmee ideaal voor woningen en licht-projectmatige toepassingen. De stroken zijn 121,92 centimeter lang en 22,86 centimeter breed, waardoor de brede plank mooi tot zijn recht komt. Daarnaast zijn er nog meer voordelen, namelijk:

  • Niet van echt hout te onderscheiden
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Water-, kras- en vlekbestendig
  • Ruime kleurkeuze
  • Makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen

Veilig, duurzaam en betrouwbaar

mFLOR PVC vloeren werken dempend en minimaliseren loopgeluiden. De vloeren voelen zacht, warm en comfortabel aan. Bovendien is het ook een goede keuze in combinatie met vloerverwarming of –koeling. Tijdens de productie staan veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid voorop. Dat maakt het product goed voor People, Planet en Prosperity. Alle vloeren zijn water-, kras- en vlekbestendig en voorzien van een sterke slijtlaag. Hierdoor gaat de vloer zelfs bij intensief gebruik erg lang mee. Dit blijkt ook uit de fabrieksgarantie van maar liefst 15 jaar!

De mFLOR River Oak bestelt u natuurlijk bij Luxury loors

Bent u net als ons enthousiast geworden van deze collectie? Kom dan naar onze showroom om te kijken welke kleurvariant het beste bij uw interieur past. Weet u al welke kleurvariant het gaat worden? Bestel dan snel en gemakkelijk via onze website en u heeft binnen 24 uur de mFLOR River Oak in huis.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen