6 artikelen  

Verwijder alle
Mflor Parva River Oak vloeren bij Luxury Floors

Mflor vloeren beschikken over hoogstaande kwaliteit met inspirerende kleuren. De levensduur van de Mflor vloeren is lang, dus u kunt jarenlang van uw vloer genieten. Door de Natural Touch van de vloeren zien ze er authentiek en natuurlijk uit. Mflor Parva River Oak vloeren zijn geschikt om te installeren in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zijn de vloeren in 6 verschillende tinten te bestellen. Zo is er bij elk interieur wel een passende vloer.

Parva River Oak vloeren zijn 2,5 mm dik, hebben een toplaag van 0,55 mm en zijn geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Alle vloeren zijn voorzien van een slijtlaag en zijn daarom kras-en deukbestendig. Mflor is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen ontrent wonen en weet wat er bij uw huis past. Een vloer met een kliksysteem kunt u gemakkelijk zelf leggen. U kunt ook kiezen voor een legservice van Luxury Floors.

Aanbiedingen bij Luxury Floors

Het hele jaar door zet Luxury Floors een aantal van zijn producten in de aanbieding. De kortingen lopen op tot wel 50%! Misschien zit uw gewenste vloer er wel tussen. Neem daarom snel een kijkje op de website: https://www.luxuryfloors.nl/laminaat-aanbieding/

Bestel nu een Mflor Parva River Oak PVC vloer bij Luxury Floors

Heeft u interesse in een van de vloeren van Luxury Floors? Kies bijvoorbeeld voor een Mflor Parva River Oak vloer. Wilt u de vloeren in het echt zien? Dat kan bij onze 2000m² grote showroom in Kampen. Wij bezorgen de vloer bij u tot in de kamer en leggen de vloeren ook als u dat wilt. Wij bieden een ruime keus aan mogelijkheden met zelfs een outlet.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen