6 artikelen  

Verwijder alle
Mflor Parva Oak Chevron vloeren bij Luxury Floors

Het merk Mflor staat bekend om zijn hoge kwaliteit met inspirerende kleuren. De vloeren hebben een lange levensduur, waardoor u jarenlang van ze kunt genieten. De vloeren zijn voorzien van een Natural Touch en dat zorgt voor de meest authentieke en natuurlijke uitstraling. De collectie Parva Oak Chevron heeft een kleiner formaat en is uitstekend te leggen in een visgraat vorm of in de Hongaarse punt. Mflor staat bekend om productie met weinig emissie waarbij geen ftalaat wordt gebruikt.

De voordelen van Mflor Parva Oak Chevron PVC vloeren

De vloeren uit de Mflor Parva Oak Chevron collectie kennen een aantal voordelen. Het PVC is ten eerste van hoogstaande kwaliteit en heeft een mooie uitstraling. Mflor weet altijd wat de laatste trends zijn van interieur en vloeren. Mflor let op de kleinste details, de vloeren passen zo perfect in de kamer. Kiest u voor een vloer met een kliksysteem? Dan kunt u zelf gemakkelijk de vloer leggen.

PVC-aanbiedingen

Bij Luxury Floors kunt u altijd genieten van geweldige aanbiedingen. Bekijk hier de aanbiedingen van PVC vloeren. Er zijn wel tientallen vloeren in de aanbieding met een korting tot wel 50%. De aanbiedingen veranderen het hele jaar door. Wie weet zit uw gewenste vloer wel tussen de aanbiedingen.

Bestel nu een Mflor Parva Oak Chevron PVC vloer bij Luxury Floors

Heeft u een nieuwe vloer nodig? Twijfel niet langer en bestel een Mflor Parva Oak Chevron PVC vloer bij Luxury Floors. Wij bezorgen de vloer bij u thuis en u kunt ervoor kiezen om de vloer door ons te laten leggen. Vind u dat u nog geen goed beeld heeft van de vloer? Kom langs in onze showroom van wel 2000m ². Er zijn veel verschillende patronen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen