5 artikelen  

Verwijder alleMflor Nuance XL vloeren bij Luxury Floors

De Nuance XL vloeren zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteit vinyl. Visueel en functioneel voldoen ze daarom aan de hoge eisen van Luxury Floors. Mflor Nuance XL staat bekend om zijn lange levensduur, door de slijtvaste coating. Die laag is 0,55 mm dik en de vloeren zelf 2,5 mm. De vloeren zijn daarom geschikt voor intensief gebruik en lichte projecten. De Natural Touch die Mflor heeft aangebracht brengt een natuurlijke en authentieke look met zich mee. De overloop tussen de planken is amper te zien door de perfecte afwerking van Mflor.

De voordelen van Mflor Nuance XL vloeren

De Mflor Nuance XL vloeren zijn duurzaam, slijtvast, geluiddempend en makkelijk te reinigen. Deze vloeren zijnook geschikt in combinatie met vloerverwarming of verkoeling. Nuance XL vloeren zijn ook bestendig tegen water en daarom geschikt voor vochtige ruimtes. Daarom kiezen steeds meer mensen voor deze vloeren omdat de gebruikssporen of schade beperkt blijft.

Aanbiedingen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u het hele jaar door aanbiedingen. De kortingen lopen op tot wel 50%! Wie weet zit uw vloer er wel tussen. Bekijk hier de aanbiedingen van de PVC-vloeren: https://www.luxuryfloors.nl/pvc-vloeren/?actievloe...

Bestel nu een Mflor Nuance XL vloer bij Luxury Floors

Bent u geïnteresseerd in de hoogwaardige vloeren van Luxury Floors? De vloeren van Mflor zijn een goede keuze. U kunt de vloeren in het echt bekijken in onze showroom in Kampen. Daar vindt u verspreid over 2000m² vloeren in verschillende tinten en maten. Het assortiment is ontzettend groot en beschikt daarnaast over een outlet.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen