6 artikelen  

Verwijder alle
Mflor Authentic Oak XL vloeren bij Luxury Floors

Het merk Mflor bestaat al sinds 2005, deze vloeren fabrikant staat bekend om het maken van kwalitatief hoogwaardige vloeren, zowel laminaat als PVC. De vloeren van mFLOR staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jaren lang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van een Mflor Authentic Oak XL PVC vloer bij Luxury Floors

Mflor PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Mflor PVC vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit. Bij het ontwikkelen van de Authentic Oak XL collectie heeft Mflor de focus gelegd op een aantal aspecten: 6 dessins in mooie eiken kleuren, en extra brede planken. Daarnaast hebben ze dessins gemaakt die zo realistisch mogelijk moeten lijken en is hierbij gebruik gemaakt van een register-embossed toplaag wat de vloer tot leven brengt.

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van [laminaat/pvc] zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de [merk/collectie] vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de [merk/collectie] vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Bestel nu een Mflor Authentic Oak XL PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Mflor Authentic Oak XL vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen