Marmerlook PVC vloer kopen


Bent u op zoek naar een luxueuze en exclusieve vloer? Dan is een PVC vloer met een marmerlook zeker wat voor u. Met dit type vloer is het net alsof u in een paleis woont. En het mooie is: daar hoeft u helemaal niet de hoofdprijs voor te betalen. Bij Luxury Floors koopt u namelijk PVC vloeren tegen scherpe prijzen. Bovendien is ons PVC met marmerlook onderhoudsarm, waardoor u er weinig omkijken naar hebt. Bekijk gauw ons assortiment en vraag een offerte aan voor uw favoriete marmerlook PVC vloer.

Waarom kiezen voor een PVC vloer met marmerlook?

De belangrijkste reden om te kiezen voor dit type vloer is natuurlijk de uitstraling die u ermee creëert. Hiermee heeft u namelijk pas echt een unieke vloer te pakken. Een marmeren vloer geeft uw woning een exclusieve en luxueuze look. Of u nu in een simpele tussenwoning woont of in een groot vrijstaand huis, dit vloertype zorgt ervoor dat u zich in een mediterraans paleis waant.

Als u graag een vloer wilt met een marmerlook, dan kunt u natuurlijk kiezen voor een vloer van echt marmer. Dit heeft echter behoorlijk wat nadelen. Een marmeren vloer is namelijk schreeuwend duur en zal voor weinig mensen binnen hun budget passen. Daarnaast is het gevoelig voor krassen, scheuren en deuken. Een PVC vloer met een marmerlook is dé oplossing. Deze is een stuk scherper geprijsd (zeker bij ons) en is daarnaast ontzettend goed bestand tegen beschadigingen. Ook is hij onderhoudsarm, waardoor u er nauwelijks naar om hoeft te kijken.

Interieurtips voor een vloer met marmerlook

Een PVC vloer met marmerlook is in vrijwel elke interieurstijl in te passen. Dit komt onder andere omdat hij in verschillende kleuren verkrijgbaar is, zoals zwart, grijs en wit. Een donkere vloer maakt uw huis extra knus en gezellig, terwijl een lichte vloer een ruimte optisch groter maakt en de lichtinval bevordert.

Het leuke van een marmerdessin is daarnaast dat hij altijd anders is. Een vloer met marmerlook wordt gekarakteriseerd door de aders, en deze bepalen dan ook voor een groot deel de uitstraling. Hoe prominenter de aders, hoe uitgesprokener uw vloer.

PVC vloeren met marmerlook kopen bij Luxury Floors

Wilt u ook zo'n mooie marmerlook vloer in uw woning hebben? Bekijk dan gauw ons assortiment hierboven. Wij hebben vloeren van dit type in verschillende soorten en maten, met verschillende fraaie dessins. Daarnaast voeren wij alleen topmerken, zoals Quick-Step en Headlam Lifestyle. Zo weet u zeker dat de kwaliteit dik in orde is.

Bij ons profiteert u van snelle levering in heel Nederland en België. Bestelt u vandaag uw vloer, dan heeft u hem morgen in huis. En dankzij onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit te veel. Kunt u tot slot wel wat hulp gebruiken bij het leggen van uw vloer, dan komen onze professionele vloerenleggers graag bij u langs.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen