Luxury Living PVC kopen bij Luxury Floors

4 artikelen  

Verwijder alle


PVC vloeren met een natuurlijke uitstraling

De PVC vloeren van Luxury Living zijn dankzij de prachtige looks en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Met deze vloeren haalt u dan ook op een betaalbare manier de natuur in huis. Naast de natuurlijke uitstraling, zijn de

Gemakkelijk te leggen dankzij Click PVC

De vloeren van Luxury Living zijn erg gemakkelijk te leggen dankzij de super handige clickverbindingen. Dankzij deze uniclick verbinding zijn deze vloeren gemakkelijker te leggen dan plakvloeren. Het leggen van Click PVC is te vergelijken met laminaat. Het is echter wel belangrijk om een goede ondervloer te hebben onder de PVC vloer. Daarbij kunnen Click PVC vloeren gelegd worden in combinatie met vloerverwarming.

Ruim aanbod Luxury Living PVC

Bij Luxury Floors vindt u meer dan 20 verschillende soorten Luxury Living PVC vloeren in verschillende kleuren. Op deze manier bent u ervan verzekerd de vloer te vinden die bij u past! De vloeren van Luxury Living zijn perfect voor elk huishouden dankzij het prachtige uiterlijk. Een prachtige PVC vloer met de kwaliteit en luxe die u zoekt, en dat al vanaf € 18,95 per m2! Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verassen!

Luxury Living PVC kopen tegen een scherpe prijs?

Een PVC vloer van hoge kwaliteit en dat tegen een eerlijke prijs. Dat is waar Luxury Living PVC vloeren bekend om staan. Bent u dus van plan een Luxury living vloer te kopen dan maakt u sowieso geen verkeerde keuze. Wij van Luxury Floors willen graag kwaliteit PVC vloeren betaalbaar maken. Bij ons bent u dan ook verzekerd van scherpe prijzen. Neem een kijkje tussen onze vloeren en laat u verassen door de kwaliteit van Luxury Living!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen