Altijd de laagste prijsgarantie!

Luxury Living Premium 0.5 Tiles vloeren

10 artikelen  

Verwijder alle


Luxury Living Premium 0.5 Tiles bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

Luxury Living is eMeister LC 150 laminaat kopen? Laagste prijsgarantie! | Luxury Floorsen merk en vloerenproducent en produceert al jaren vloeren van hoge kwaliteit. Luxury Living is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Luxury Living producten.

Waarom Luxury Living Premium 0.5 Tiles PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De planken van een Luxury Living Premium 0.5 Tiles PVC-vloer lopen zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Luxury Living vloeren relatief eenvoudig te leggen.

PVC aanbiedingen

Luxury Floors heeft door het gehele jaar fantastische PVC aanbiedingen. Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina. Zo verkopen we vele tientallen vloeren tegen meer dan 50% en soms meer dan 75% korting. Daarnaast bieden we restpartijen aan vanaf €0,75 per m²! Bekijk snel onze PVC aanbiedingen of kom langs in onze outlet.

Bestel nu een Luxury Living Premium 0.5 Tiles PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Luxury Living vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Luxury Living Premium 0.5 Tiles vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen