0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Voordelige Luxury Floors Premium Collection PVC-vloeren bij Luxury Floors

De Luxury Floors Premium Collection PVC-vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Luxury Floors Premium Collection bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van Luxury Floors Premium Collection PVC-vloeren

Al het PVC van de Luxury Floors Premium Collection kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Luxury Floors is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC-vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Luxury Floors Premium Collection PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC-vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Wat kost een Luxury Floors Premium Collection PVC-vloer?

De prijzen van PVC-vloeren verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. De Luxury Floors Premium Collectie zijn al verkrijgbaar vanaf €13,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Online Luxury Floors Premium Collection PVC-vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een Luxury Floors Premium Collection vloer eenvoudig online! De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen