5 artikelen  

Verwijder alle


Luxury Floors Premium Collectie vloeren

De Luxury Floors Premium Collectie is de huismerk collectie van Luxury Floors en is al langere tijd een verkijgbaar. De Luxury Floors Premium Collectie vloeren staan bekend om de lange levensduur, samen met een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar weet u zeker dat u nog jarenlang van uw vloer kan genieten. Bovendien staat het merk er ook om bekend dat de vloeren erg makkelijk te leggen zijn. Waar u ook naar opzoek bent, bij Luxury Floors hebben wij wat u zoekt!

De voordelen van Luxury Floors Premium Collectie PVC-vloeren

Alle PVC-vloeren van de Luxury Floors Premium Collectie kennen een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Luxury Floors is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Luxury Floors PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Wat kost een Luxury Floors Premium Collectie PVC-vloer

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. De Luxury Floors Premium Collectie zijn al verkrijgbaar vanaf €15,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Koop nu een Luxury Floors Premium Collectie PVC-vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Luxury Floors Premium Collectie vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen