8 artikelen  

Verwijder alle


Hoge kwaliteit Headlam lifestyle PVC-vloeren bij Luxury Floors

De Headlam Lifestyle PVC-vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastheid en hebben 25 jaar garantie. De LS Visgraat Groot collectie bestaat uit de volgende vloeren:

De voordelen van LS Visgraat Groot PVC-vloeren

Al het PVC van Headlam Lifestyle kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. Headlam Lifestyle is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC-vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt opgelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het LS Visgraat Groot PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Wat kost PVC?

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al LS Visgraat Groot PVC vanaf €30,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Online LS Visgraat Groot PVC-vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een LS Visgraat Groot vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer.

Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen